Новата колекција на Луј Витон за есен/зима 2013

Луј Витон ни ги претставува своите нови, чудни капи, впечатливи очила за сонце, уникатни чанти, скапоцени палта и креативно дизајнирана облека.

Трендови за нокти есен/зима 2012–2013

Мистериозните темни бои, романтичните розови нијанси и францускиот маникир се најпопуларните трендови за нокти оваа сезона.
Датум: 30 сеп 2012

Нови женски парфеми за оваа сезона

Погледнете кои примамливи мириси ја обележуваат оваа сезона есен/зима.