9.11.13? Денес славиме Непарен ден, кој се случува 5 пати во 100 години

За многу луѓе, ова ќе биде последниот „непарен ден“ во нивните животи. Следниот непарен број ќе се случи за 92 години. :)

Како се одбира која девојка ќе стане ангел на „Victoria’s Secret“?

Оние девојки кои најдобро ќе се покажат пред жирито ќе добијат шанса да бидат дел од шоуто, кое секоја година го привлекува вниманието на светската јавност.

Прекрасна колекција накит на Луј Витон за есен/зима 2013

Инспириран од арт деко стилот, кој бил најраширен во 30-тите години од минатиот век, Луј Витнон создаде класично елегантна колекција накит со модерна нота, наменета за сезоната есен/зима 2013 година.