06 ноември 2012 | Кафе пауза

Новата колекција на Луј Витон за есен/зима 2013

Луј Витон ни ги претставува своите нови, чудни капи, впечатливи очила за сонце, уникатни чанти, скапоцени палта и креативно дизајнирана облека.

Сексот продава сѐ, дури и мртовечки ковчези?

Полскиот произведувач на ковчези Збигниев Линднер објавил секси календар со убави моделки, кои заведувачки позираат покрај неговите производи – ковчезите.

Фристајл со велосипед на едно тркало

На видеото ќе можете да ги погледнете фантастичните фристајл движења на момците Кевин Картчнер, Колби Томас и останатите нивни другари.

Кога мажите се чувствуваат најсреќно?

Според 43% од нив, најсреќен момент во животот им бил денот кога се родило нивното дете, за 35% најубав момент била нивната венчавка, додека пак 18%...

Како бебето да ви помогне околу чистењето на подот?

Еден дизајнер дошол до уникатна идеја како да ги вклучите децата во секојдневните домашни обврски, претворајќи ги бебињата кои лазат, во машини за чистење под.

Анимирани неонски филмски постери

Овие необични постери се дело на 2D аниматорот и илустратор Mr. Whaite којшто, како што и самиот вели, е по малку опседнат со неонски светла. Но, неговата чудна опсесија има навистина креативен резултат...