Нови женски парфеми за оваа сезона

Погледнете кои примамливи мириси ја обележуваат оваа сезона есен/зима.

Виенско топло чоколадо

Нема некој што не ужива во чоколадото. А ова чоколадо е за уште поголемо уживање - топло чоколадо. Толку едноставно и вкусно. Почестете ги пријателите со вакво, домашно топло чоколадо со виенски шмек.

Фотографии во зима

Зимските снегови, заледените улици, движењето на луѓето низ маглата... иако звучи студено и сурово, истовремено овие пејзажи од животот се инспирација за создавање креативни и уметнички фотографии.
Датум: 15 дек 2010
, Автор:

Модерна и минималистичка куќа

Дизајнирана од Ong & Ong, оваа куќа во Сингапур претставува многу добар пример за минимализам и за модерното во денешниот свет на архитектурата.
Датум: 15 дек 2010
, Автор: