Најдобрите свадбени фотографии направени за време на пандемијата

Коронавирус си го направи своето оваа година и стотици илјади свадби или беа одложени, откажани или одржани, но со минимален број на гости. Стресот и разочарувањето што вирусот го предизвика врз невестите и младоженците ширум светот е сосема разбирливо, а тоа исто така имаше огромен ефект врз оние што работат во свадбената индустрија.

И покрај целата ситуација во светот, неколку свадби беа одржани и беа направени многу прекрасни свадбени фотографии кои ние решивме да ги споделиме со вас и да ви го разубавиме денот.

1. Холандија

Најдобрите свадбени фотографии направени за време на пандемијата

2. Португалија

Најдобрите свадбени фотографии направени за време на пандемијата

3. Канада

Најдобрите свадбени фотографии направени за време на пандемијата

4. Франција

Најдобрите свадбени фотографии направени за време на пандемијата

5. Франција

Најдобрите свадбени фотографии направени за време на пандемијата

6. Ирска

Најдобрите свадбени фотографии направени за време на пандемијата

7. Ирска

Најдобрите свадбени фотографии направени за време на пандемијата

8. Португалија

Најдобрите свадбени фотографии направени за време на пандемијата

9. Ирска

Најдобрите свадбени фотографии направени за време на пандемијата

10. Романија

Најдобрите свадбени фотографии направени за време на пандемијата

За повеќе фотографии продолжете на следната страница

11. Португалија

Најдобрите свадбени фотографии направени за време на пандемијата

12. Полска

Најдобрите свадбени фотографии направени за време на пандемијата

13. Англија

Најдобрите свадбени фотографии направени за време на пандемијата

14. Холандија

Најдобрите свадбени фотографии направени за време на пандемијата

15. Франција

Најдобрите свадбени фотографии направени за време на пандемијата

16. Португалија

Најдобрите свадбени фотографии направени за време на пандемијата

17. Белгија

Најдобрите свадбени фотографии направени за време на пандемијата

18. Англија

Најдобрите свадбени фотографии направени за време на пандемијата

19. Англија

Најдобрите свадбени фотографии направени за време на пандемијата

20. Белгија

Најдобрите свадбени фотографии направени за време на пандемијата

Погледнете ја нераскинливата врска помеѓу таткото и ќерката прикажана преку свадбени фотографии.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Ужива кога патува и запознава различни култури, ги сака утринските прошетки во природа, книгите на Стивен Кинг, многу чоколадо и кафе.

Поврзани содржини

Остави коментар