05 февруари 2024 | Кафе пауза

Менструацијата не е избор: Компанијата dm drogerie markt ги намалува цените на влошките и тампоните од сопствената трговска марка Jessa

dm има за цел да придонесе за намалување на менструалната сиромаштија кај нас преку формирање на уште поповолни цени за овие производи.
Датум: 05 фев 2024
, Автор: