Слушалки од Маршал

По долги 50 години производство на исконските засилувачи (појачала) во рок индустријата, Маршал Ампс официјално ја претстави својата нова линија наменета за приватно слушање – слушалките Marshall. Овие „засилувачи“ ги има во два индивидуални стила: Major, коишто се ставаат преку ушите и се користат за професионални аудио цели и за приватни потреби; и Minor, коишто се ставаат внатре во ушите и се користат за мобилни музички уреди.(1) Слушалки од МаршалСлушалките Marshall Major што ви ги претставуваме денес, се во вид на квадрат со заоблени ќошиња, што јасно асоцира на дизајнот на класичните и неверојатни Marshall-засилувачи. Технички, Major-слушалките даваат чист и балансиран звук којшто стига до неверојатни 124 db од еден звучник од слушалките. Исто така, тие доаѓаат со класичен 3,5 мм приклучок и со четвртински адаптер за вашиот засилувач :). Во секој случај – ROCK ‘N’ ROLL.
(2) Слушалки од Маршал(3) Слушалки од Маршал(4) Слушалки од Маршал(5) Слушалки од Маршал

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар