Што кажува линијата на срцето на вашата дланка за вашиот живот?

За да дознаете што кажува вашата линија на срцето за врските и љубовта кои ги искусувате во животот, треба да ја споредите вашата линија на десната дланка со овие на сликата.

shto-kazhuva-linijata-na-srceto-na-vashata-dlanka-za-vashiot-zhivot-kafepauza.mk

Линијата на срцето е онаа која се наоѓа под показалецот или средниот прст (во зависност од нејзината должина) и се протега до работ на вашата дланка, под малиот прст.

A: Ако вашата срцева линија започнува под средниот прст, вие сте лидер. Амбициозни сте, независни, интелигентни и имате способност да донесувате одлуки. Не сте многу чувствителни, повеќе сте ладни кон луѓето.

Б: Ако вашата срцева линија започнува помеѓу делот под средниот прст и показалецот, вие сте обѕирни и љубезни. Колебливи сте и внимателни кон луѓето, а тие ви веруваат. Вие размислувате логички при донесување одлуки.

В: Ако почнува под показалецот, вие сте како личностите опишани под А.

Г: Ако започнува помеѓу делот под показалецот и палецот, вие сте внимателни, грижливи, имате добри намери и меко срце.

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

Остави коментар