05 јуни 2023 | Кафе пауза

Дали знаевте дека постои врска меѓу исхраната и ризикот од деменција?

Еве кои намирници можат значително да го намалат ризикот од деменција!

Кои знаци укажуваат на тоа дека личноста е емотивно недостапна?

Луѓето потсвесно градат ѕидови околу себе да се заштитат од болка...