Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите - Part 2

Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

8. Пронајдете ја коцката што се крие меѓу копчињата

Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

 • Решение:

  Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

9. Пронајдете го камелеонот меѓу папагалите

Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

 • Решение:

  Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

10. Што прави овој пингвин меѓу пандите?

Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

 • Решение:

  Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

11. Пронајдете го сапунот меѓу играчките

Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

 • Решение:

  Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

12. Пронајдете го ѕвончето

Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

 • Решение:

  Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

13. Пронајдете го полжавот меѓу желките

Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

 • Решение:

  Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

Погледнете ги овие фотографии од секојдневни работи од птичја перспектива и обидете се да погодите за што станува збор.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Со пишување може да постигне многу. Никогаш не се откажува од своите соништа.

Поврзани содржини

Остави коментар