Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

Постојат луѓе што забележуваат детали и ништо не може да им избега, но има и такви на кои им треба малку повеќе време за да забележат некои работи. Направете го овој тест за да откриете во која група спаѓате вие.

1. Едно авокадо има коска во форма на срце

Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

 • Решение:

  Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

2. Пронајдете ја жабата

Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

 • Решение:

  Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

3. Обидете се да ја пронајдете медузата што се крие меѓу алгите

Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

 • Решение:

  Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

4. Дали можете да го забележите глушецот што се крие меѓу сите овие зајаци?

Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

 • Решение:

  Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

5. Некој треба да им каже на жирафите дека меѓу нив се крие леопард

Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

 • Решение:

  Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

6. Пронајдете ја скриената ѕвезда

Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

 • Решение:

  Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

7. Дали можете да го видите нилскиот коњ меѓу носорозите?

Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

 • Решение:

  Дали имате око соколово? Обидете се да го најдете натрапникот на илустрациите

Продолжува на следната страница


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Со пишување може да постигне многу. Никогаш не се откажува од своите соништа.

Поврзани содржини

Остави коментар