10 фотографии од секојдневни работи од птичја перспектива: Дали ќе погодите за што станува збор?

10 фотографии од секојдневни работи од птичја перспектива: Дали ќе погодите за што станува збор?

На фотографиите се наоѓаат намирници што луѓето често ги користат во исхраната, но е многу тешко да се препознаат на прв поглед. Кога ќе погледнете фотографија од птичја перспектива, тешко е да ја препознаете улицата во која живеете, а камоли некој помал предмет што го користите секој ден. Бидејќи не сме навикнати да ги гледаме предметите одозгора, фотографиите направени со дрон се добра вежба за мозокот.

Внимателно проучете ја секоја фотографија и обидете се да откриете за што станува збор пред да го погледнете точниот одговор под секоја слика.

10 фотографии од секојдневни работи од птичја перспектива: Дали ќе погодите за што станува збор?

 • Одговор:

  Берба на карфиол во Бангладеш

10 фотографии од секојдневни работи од птичја перспектива: Дали ќе погодите за што станува збор?

 • Одговор:

  Маслинови дрвја во Италија

10 фотографии од секојдневни работи од птичја перспектива: Дали ќе погодите за што станува збор?

 • Одговор:

  Собрани домати

10 фотографии од секојдневни работи од птичја перспектива: Дали ќе погодите за што станува збор?

 • Одговор:

  Сушење мирисливи стапчиња во Виетнам

10 фотографии од секојдневни работи од птичја перспектива: Дали ќе погодите за што станува збор?

 • Одговор:

  Поле со сол во Франција

10 фотографии од секојдневни работи од птичја перспектива: Дали ќе погодите за што станува збор?

 • Одговор:

  Плантажи со кафе во Бразил

10 фотографии од секојдневни работи од птичја перспектива: Дали ќе погодите за што станува збор?

 • Одговор:

  Дрвја портокал

10 фотографии од секојдневни работи од птичја перспектива: Дали ќе погодите за што станува збор?

 • Одговор:

  Полиња со чај во Кина

10 фотографии од секојдневни работи од птичја перспектива: Дали ќе погодите за што станува збор?

 • Одговор:

  Полиња со зелена салата

10 фотографии од секојдневни работи од птичја перспектива: Дали ќе погодите за што станува збор?

 • Одговор:

  Сушење ориз во Бангладеш

Пронајдете ги скриените предмети во овие 20 слики.


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Со пишување може да постигне многу. Никогаш не се откажува од своите соништа.

Поврзани содржини

Остави коментар