фото-манипулации | Кафе пауза

Надреални фото-манипулации што ја предизвикуваат логиката

Погледнете ги овие креативни исходи кога човекот по име Бен Робинс, 29 годишен дигитален артист се заиграл со алатките во Фотошоп и ја подигнал креативноста на повисоко ниво!

Погледнете какви неверојатни фото-манипулации прави овој татко со неговите деца

Во 2011 година Џон почнал да прави неверојатни фото-манипулации во кои главните улоги, секако, им припаднале на неговите деца.

Забавни фото-манипулации, изработени од страна на талентиран македонски фотограф

Уникатен, млад и креативен, Димитар Новаков е фотограф од Гевгелија чија најголема страст е создавање дела со содржина различна од реалноста.

Неверојатни фото-манипулации направени од 14-годишен феномен

Дури ни небото не е граница за овој неверојатен млад талент...

Фантастична фото-илузија: гледате една или 4 фотографии?

Фотографија направена од вистинскиот агол...
Датум: 25 јун 2013
, Автор:

Модерните пријателчиња од зоолошката градина

Волкот е облечен како вистински џентлмен, прасето е спремно за „жежок“ состанок, носорогот е опасен тип во кожна јакна, коалата е спремна за на одмор, а жабата ве шармира со поглед.
Датум: 30 мар 2013
, Автор:

Слатките фотографии на мојот син

Холандскиот фотограф Адријан Сомелинг ја овековечува убавината на детството креирајќи фото-манипулации со неговиот син.

Специфични фото-монтажи кои ќе ве расположат

Патувачкиот фотограф Томас Барбеј фотографира мртва природа, пејзажи и портрети, а потоа ги комбинира и поврзува, за да создаде лудо креативни композиции. :)

Забавни фото-манипулации

Следниве фото-манипулации ги поврзува тоа што се забавни и смешни, независно кој е нивниот креатор.
Датум: 08 јан 2013
, Автор:

Луда уметност која разбива стереотипи

Се работи за серија фото-манипулации насловени „Вистината за Германците“, во кои како модели се јавуваат членови на семејството на уметникот...
Датум: 17 сеп 2012
, Автор:

Надреални фото-манипулации

Нурнете се во магичниот и надреален свет на фотографот и студент по графички дизајн, Мануел Родригез Санчез. Со неговите вешти фото-манипулации, Санчез нè води во имагинарен и чудесен свет.
Датум: 24 фев 2012
, Автор: