22 јануари 2013 | Кафе пауза

Уметничката страна на мостовите низ прекрасни фотографии

Неверојатни фотографии на мостови кои неизбежно ќе ве потсетат на вечната борба на човекот и природата.

Типи – девојчето чии најдобри другари се дивите животни од Африка

Ова девојче израснало во африканската пустина и оформило цврста пријателска врска со многу диви, недресирани диви животни, вклучувајќи 28-годишен африкански слон и леопард...

Седум заблуди за изучувањето на странски јазици

Без разлика за каква струка би се определиле во иднина или веќе сте се определиле, изучувањето на странски јазици е неизбежно.
Датум: 22 јан 2013
, Автор:

Класот

А класот не би бил клас без умислената што прави фотосесии по школски вецеа. Отишла во веце и се слика. Позадина и се плави искршени плочки изналепени со паломи и прави некои испупчени пози.
Датум: 22 јан 2013
, Автор:

Хоризонтален туш за максимално уживање

Дизајнот на овој концепт ќе го промени традиционалниот начин на уживање во туширањето после напорниот ден.

Иновативни дизајни за календари

На добро познатата, здодевна форма на календари ѝ треба промена!

Специфични фото-монтажи кои ќе ве расположат

Патувачкиот фотограф Томас Барбеј фотографира мртва природа, пејзажи и портрети, а потоа ги комбинира и поврзува, за да создаде лудо креативни композиции. :)