Надреални фото-манипулации што ја предизвикуваат логиката

Во денешно време Фотошоп не се користи само за професионални цели туку многумина го користат и за сопствени потреби. Луѓето при уредување на фотографиите прават да изгледаат подобро за истите да бидат речиси совршени кога ќе ги прикачат на Инстаграм. Повеќето ќе се согласат дека овој софтвер е добра алатка која им овозможува на луѓето да ја покажат нивната креативност и да направат извонредни фотографии. Со други зборови, магичните фотографии не би можеле да се направат само со обично фотографирање.

Кога станува збор за создавање магични фотографии, една од работите што ни паѓа на памет е фото-манипулацијата. Таа овозможува да се променат многу работи користејќи најразлични алатки и техники за да се добијат посакуваните резултати. Погледнете ги овие креативни исходи кога човекот по име Бен Робинс, 29-годишен дигитален артист, се заиграл со алатките во Фотошоп и ја подигнал креативноста на повисоко ниво!

Продолжува на втората страница


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот
Психолог кој најдобро се изразува преку пишаниот збор. Нејзиниот личен лајтмотив гласи: „Остани своја и поинаква бидејќи само така ќе блеснеш во полн сјај!“

Поврзани содржини

Остави коментар