Бидете pun-тастични со Дебелиот крај: Смеењето и хуморот се извор на доброто расположение

Наско Џорлев и Симе Златков ги освоија социјалните мрежи со нивните „pun-ови“ и уникатната смисла за хумор.

10 знаци дека вашиот партнер ве смета за најзабавната личност на светот

Партнерите кои можат да се засмеат меѓусебно се среќни, вљубени, исполнети и задоволни.

Како смеењето ги открива вистинските пријатели?

Новите истражувања откриваат дека само врз основа на смеењето можете да откриете колку се искрени луѓето.

Хороскопските знаци откриваат: Каква е вашата смисла за хумор?

Пронајдете го вашиот хороскопски знак и откријте каква е вашата смисла за хумор.

20 паметни и практични првоаприлски шеги

1-ви април е денот кога можете да ѝ дозволите на вашата имагинација да полета.

Не заборавајте ја вашата вредност: 8 начини подобро да се грижите за себеси

Еден од најдобрите начини да ја зголемите својата самодоверба е да практикувате подобро да се грижите за себе.

За добар почеток на денот: Кратки шеги кои без сомнение ќе ве насмеат

Убаво е ако може секој ден да го започнеме со шега која ќе извлече насмевка на нашето лице.
Датум: 25 мар 2016

Зошто смеењето и муртењето се заразни?

Смејте се! Тоа прави сите во собата да се чувствуваат подобро, бидејќи тие, свесно или несвесно, се насмевнуваат со вас.

5 причини зошто боенките се единственото нешто кое ви треба за да се ослободите од стресот

Сите знаеме дека дружбата со најблиските е најефективниот метод за справување со стресот, но постојат и неколку други решенија. Таков е примерот со боенките.

5 „чудни“ факти за смеењето кои не сте ги знаеле

Многу работи се напишале за смеењето, но дали ги знаете овие интересни факти?

Наука за смеата: 4 начини на кои смеењето води кон подобар живот

Постои една стара изрека која ни кажува дека смеењето е најдобриот лек за сите болести. Тоа не е многу далеку од вистината.