17 февруари 2023 | Кафе пауза

На кој начин смеењето влијае врз здравјето?

Смеата е универзален јазик на радоста, но дали знаевте дека зад него се крие вистинска наука?

Како изгледа најголемата подводна гаража за велосипеди во Амстердам?

Според статистиката, во Амстердам има повеќе од 800.000 велосипеди и дури 63 проценти од населението секојдневно вози велосипед!

Како ќе ни влијае младата Месечина во Риби на 20 февруари?

Дозволете му на вашето срце да талка на нови места, во потрага по нови авантури и нови идеи!

Тест: Изберете еднорог за да добиете порака за следниот период!

Сè што треба да направите е да ја следите интуицијата!