19 јули 2023 | Кафе пауза

Зошто е препорачливо да се носи црна облека во лето?

Дали знаевте дека црната облека му го обезбедува на телото потребното разладување во топлите денови?

Не смеете да ги заборавите овие 4 работи секогаш кога се справувате со стрес!

Според психолозите, овие четири работи можат значително да ја зголемат вашата способност за прилагодување на стресот!

Кои 4 хороскопски знаци ќе се соочат со предизвици на љубовен план во текот на оваа недела?

Ова е недела во која многумина ќе сфатат дека е подобро да стават крај на своите љубовни врски затоа што љубовта едноставно згаснала...