10-те најскапи течности кои е речиси невозможно да ги купите

На што помислувате кога некој ќе го спомне зборот скапо? Авотмобили? Приватни авиони?

Дали можете да погодите која половина на лицето е нашминкана со евтина, а која со скапа шминка?

Загатката привлекла големо внимание од јавноста бидејќи ретко кој можел да ја забележи разликата.

Кафуле во Ница кое скапо ја наплатува непристојноста

Бидете пристојни или подгответе се да платите поскапо – ова накратко е пораката којашто едно кафуле во Ница сака да им ја испрати на своите муштерии, со една занимлива табла со цени.

10-те најскапи чоколади во светот

Постојат чоколади во светот кои чинат дури стотици долари и претставуваат вистински луксуз и несекојдневие.

Работи за кои вреди да платите повеќе

Купувањето скапи предмети коишто можат да се добијат и за помалку пари обично не е добра идеја, но во случаите кои следуваат вреди да се издвојат и малку поголеми средства.

Би платиле ли 1.300 долари за да ве киднапираат?

Доколку џебот ви е длабок и сакате да ја уништите монотонијата, имате ексклузивна можност да ѝ платите на француската компанија „Ultime Realite“ да ве киднапира, чисто онака за разонода.

Трпезариска маса со столчиња-лулашки

Кристофер Дафи од комапнијата „Duffy London“ направил еден интересен концепт на трпезариска маса во комбинација со столчиња лулашки.

Астрологијата и идеалниот подарок

Секој знак во зодијакот сака различни работи, токму затоа прочитајте што сакаат вашите блиски за следниот пат да го одберете идеалниот подарок за нив.

Богато детство за малку пари

За богато детство не се потребни многу пари.

Најубавите приватни острови во светот

Мали парчиња рај на земјата кои може да се купат за пари...

Супер луксузниот Ролс-Ројс Фантом

Најнов модел на овој бренд опремен со најлуксузните материјали ставени во кое било возило досега...
12