24 април 2016 | Кафе пауза

Мудроста на Марија Монтесори: Заповеди кои ќе ви помогнат да станете подобар родител

Кратки по форма, но големи по содржина - впечатливи заповеди кои треба да ги знае секој родител.

Пробајте ја оваа нова рутина на вежбање која трае само 12 минути

Oваа вежба е соодветна за сите, без разлика на годините.

Дознајте која планета има најголемо влијание на вас според тоа колку години имате

Во одредени периоди од животот некои планети имаат поголемо влијание на вашето однесување и одлуките што ги донесувате.

20 работи коишто ќе ги разберат само креативните луѓе

За креативните луѓе животот е вистинска мистерија и авантура!

Дали можете да погодите која половина на лицето е нашминкана со евтина, а која со скапа шминка?

Загатката привлекла големо внимание од јавноста бидејќи ретко кој можел да ја забележи разликата.

4 фази низ кои секоја успешна врска мора да помине

Овие фази се основата врз која треба да се изгради една цврста и успешна врска со потенцијал да трае вечно.

Дознајте на кој хороскопски знак му се отворени сите врати

Секогаш подготвен за нова авантура со блескава насмевка на лицето.