Симпатичен краток анимиран филм од Дизни: „Paperman“

Филмче за слаткиот сплет на судбината, љубовта на прв поглед и хартиените авиончиња кои служат како љубовни стрели. :)

Филм: Џанго разузданиот (Django Unchained)

Филм за потрагата по слобода и одмазда

Ели Сааб – Колекција „Haute Couture“ пролет/лето 2013

Ели Сааб повторно нè изненадува со одлична нова колекција за висока мода.

Совршено декорирани куќички од кал во најсиромашното село во светот

Сиромашните луѓе од африканското село Tiébélé, се културно богати и декорирањето на фасадите од кал на куќите, е многу битен составен дел од нивната традиција.

Милкшејк од кафе

Ладно задоволство со моќен вкус...

Би платиле ли 1.300 долари за да ве киднапираат?

Доколку џебот ви е длабок и сакате да ја уништите монотонијата, имате ексклузивна можност да ѝ платите на француската компанија „Ultime Realite“ да ве киднапира, чисто онака за разонода.

Кога било направено првото пиво?

Пред 1.000 или 10.000 години? Прочитајте повеќе за почетоците на еден од најпознатите алкохолни пијалаци низ светот.

Како правилно се користи ескалатор?

Погледнете ја оваа интересна и корисна илустрација за правилна употреба на ескалаторите. Изработена е од Helen Tseng, за онлајн списанието „Bold Italic“.
Датум: 01 феб 2013
, Автор: