Минималистичка и креативна полица за вашиот велосипед

Секој вистински љубител на велосипедизмот, потајно сака да истакне барем еден од своите велосипеди во своето живеалиште, изложувајќи го на забележливо место. Затоа веруваме дека ова идејно решение ќе наиде на интерес.
Датум: 24 окт 2013
, Автор:

10-те најскапи чоколади во светот

Постојат чоколади во светот кои чинат дури стотици долари и претставуваат вистински луксуз и несекојдневие.

Фантастични мејкап трансформации по повод Ноќта на вештерките

Ноќта на вештерките се приближува. Ѕирнете ги овие мејкап артистки и секојдневни девојки, кои со помош на нивната „магија“, успеале да се претворат во морничави и страшни суштества. :)

Што треба да поседува еден возрасен маж?

Овие нешта, доколку не ги поседувате, ве издаваат дека сè уште не се пораснале...
Датум: 24 окт 2013
, Автор:

Кул илузија која ја предизвикува перцепцијата за 3Д објекти

За ова кул видео, употребен е трикот анаморфоза, метод со кој предмети или слики кои изгледаат нормално, се прикажуваат во искривена варијанта кога ќе се погледнат под одреден агол.

Топ 10 стилови на шишки за оваа сезона

Оваа сезона не избегнувајте ги шишките. Од вообичаените секојдневни активности, па сè до вечерните излегувања и свечените прилики, тие можат совршено да ја надополнуваат вашата фризура во секоја пригода.

Патувањето на едно бебе во светот на чудата

Queenie Liao, артистката и мајка на три момци, ги сподели авантуристичките драми од соништата на нејзиното бебенце Wengenn, додека тоа мирно си спие.

Британски зборови кои имаат сосем различно значење во САД

Во оваа споредба на британскиот и американскиот говор, набројани се дел од зборовите кои имаат сосем различни знаења во Бријтанија и САД. Којзнае, можеби некогаш оваа разлика ќе ве спаси од голема „каша“.
Датум: 24 окт 2013
, Автор:

Дали спортот е религија?

Сличноста меѓу спортскиот фанатизам и организираните религии е неверојатна...

Истражувајќи го светот преку неверојатни фотографии

Фотографии на тема: „Како фотографирањето може да ни помогне да го истражуваме нашиот свет кој постојано се менува?“