Станувате зрели кога сексот ќе престане да ви биде на прво место

Речиси половина учесници од едно истражување кое го спровело интернет порталот за пронаоѓање партнер www.seekingarrangement.com, сметаат дека 28-та година претставува пресвртница во животот...

Филм: Игри на гладните (The Hunger Games)

Филм за жестоката борба за гол опстанок и рамнодушноста на околината кон тоа...

Колекција есен/зима 2012 на „Манго“

Дизајнерите во „Манго“ секогаш успешно си ја вршат својата работа. Но, што можеме да очекуваме оваа сезона?
Датум: 19 окт 2012
, Автор:

10 лаги со кои постојано се мачиме

Покрај сите корисни работи на светот, во текот на животот учиме и нешта кои ни се пренесени како позитивни, но нашето искуство покажува дека носат само штета.

Трпезариска маса со столчиња-лулашки

Кристофер Дафи од комапнијата „Duffy London“ направил еден интересен концепт на трпезариска маса во комбинација со столчиња лулашки.

Школски автобус претворен во движечки дом

Овој стар автобус кој порано го користело некое американско училиште, добил една сосема нова намена. Тој сега претставува несекојдневен дом на некој креативен авантурист.