Евтин и ефикасен избелувач на вашите заби во домашни услови

Сите сакаме блескава насмевка, но скапите третмани кои ги прават забарите во нивните ординации не се достапни за секого.
Датум: 06 јул 2013
, Автор:

Здравствените придобивки од малините

Малините спаѓаат во редот овошки кои се многу ценети поради своите лековити својства. Ова овошје е слатко и многу вкусно, а во себе не содржи голем број калории.

Работи за кои вреди да платите повеќе

Купувањето скапи предмети коишто можат да се добијат и за помалку пари обично не е добра идеја, но во случаите кои следуваат вреди да се издвојат и малку поголеми средства.

Направете сами: торба за на плажа која не собира песок

Сошијте си модерна, практична, долготрајна и евтина торба за на плажа, составена од комарник за прозорци, кој не го задржува песокот во внатрешноста.