14 скулптури кои ги прекршуваат законите на физиката

Нивните креатори ги „уништиле“ сите традиционални правила кои важат во класичната уметнст.

8 лекции што алфа жените треба да ги научат за да воспостават рамнотежа меѓу работата и приватниот живот

Ако успеете да направите баланс меѓу работата и приватниот живот, тоа не е само најдоброто нешто што можете да го направите за себе, туку и за сите луѓе во вашиот живот.

Вовед во ајурведа: Дали сте вата, пита или кафа?

Ајурведа е древна индиска наука која го проучува она што нѐ одржува живи и ни помага подобро да ја разбереме туѓата и својата уникатност.

Кој е најправедниот и најинтелигентниот хороскопски знак?

Кога станува збор за рамнотежата и контролата, тогаш овој знак ја добива главната улога.

Како успешно да балансирате помеѓу професионалниот и приватниот живот?

Дали е време да го промениме нашето мислење за рамнотежата помеѓу овие клучни области од нашиот живот?

8 несекојдневни начини да се ослободите од стресот

Погледнете ги следниве неколку необични и несекојдневни начини на кои можете да ја преземете контролата над стресот и да се вратите повторно во рамнотежа...

Нинџа мачки во акција

Мачките се симбол на спокој и рамнотежа. Познато е дека тие (скоро) секогаш застануваат на нозе, дури и кога скокаат високо во воздух или паѓаат од големи височини.
Датум: 19 сеп 2014
, Автор:

Јин-јанг астрологија: Откријте ги своите слабости и квалитети

Уметноста на живеењето е во способноста да го играме танцот на животот балансирајќи помеѓу спротивностите со цел да пронајдеме рамнотежа.
Датум: 21 авг 2014
, Автор:

Животот е…

„Животот е како возење велосипед. За да одржиш рамнотежа мора да продолжиш да се движиш.“
Датум: 18 јул 2014
, Автор:

Тест: Колку сте духовно урамнотежени?

Решете го овој тест и дознајте.
Датум: 25 мар 2014
, Автор:

Неверојатни трикови со баланс

Браќата Барнабас и Себастијан направиле одлично видео за рамнотежа кое ја истакнува убавината на физиката преку силно артистички сцени богати со симболи, детали и бавно темпо, кое ја поттикнува љубопитноста.
Датум: 25 мар 2014
, Автор:

Куче со неверојатно чувство за рамнотежа

Австралиското пастирско куче Џек поседува еден исклучителен и навистина нетипичен талент за куче. Тоа има способност да балансира речиси секаков предмет на неговата глава.
12