16 декември 2018 | Кафе пауза

Неверојатна скулптура што ја прикажува нашата опсесија со технологијата

Замислете си тројца луѓе седнати на клупа, целосно внесени во нивните телефони игнорирајќи го нивното меѓусебно присуство...

9 чудни нешта што им влијаат на духовно надарените луѓе

Додека секој од нас има нешта што нè прават посебни, постојат луѓе со дарби кои не можеме ни да ги замислиме.

Каков секс всушност сакаат мажите?

Доколку сте биле во машко друштво, сигурно сте забележале дека припадниците на посилниот пол сакаат да се фалат за нивните сексуални достигнувања.

Уметник правел по едно оригами во форма на жерав во текот на 1.000 дена

Уметникот Кристијан Маријанчуич цели 1.000 дена правел по едно оригами во форма на жерав.

Најдобрите зимски бои за софистицирани жени

Зимската сезона секогаш доаѓа со интересна палета бои која ги разубавува тмурните денови без сонце.

Не ве заслужува оној којшто никогаш нема време за вас

Постојат некои луѓе кои од вас не земаат ништо, но ви даваат сè што имаат. Но постојат и такви кои земаат сè, а не ви даваат ништо.

Што ќе му донесе зимската краткоденица на секој хороскопски знак?

Како што се приближува сезоната на Јарецот, на 21-ви декември ќе започне и прославувањето на зимската краткоденица.