приоритети | Кафе пауза - Part 2

10-те најдобри работи што се случуваат кога сте сингл

Да се биде сингл, сам и слободен значи да се знае доволно за љубовта, за да се чека вистинската личност.

Како да ги откриете своите приоритети?

Кои вредностите го дефинираат вашиот живот и ве мотивираат да работите на личниот напредок?

Поучна приказна: Најважните нешта во животот

Поставете ги вашите приоритети. Останатото е песок.

Поучна приказна: Уште 5 минути…

Еден ден, една жена седнала покрај маж на клупа во парк. Тие биле во близина на детско игралиште.

Девојки простете му: 5 причини зошто треба да се смирите со вашиот бивш

Некогаш врските ги прекинуваме од погрешни причини и потоа сфаќаме дека животот без таа личност не би имал смисла. Овие причини укажуваат дека сте направиле грешка што сте раскинале и дека треба да дадете втора шанса.

6 ефективни начини за брзо приоритизирање на работните задачи

Добро организираното време е време кое не е залудно потрошено.

10 знаци дека постигнувате добар баланс меѓу работата и приватниот живот

Ова се 10 знаци кои покажуваат дека вие сте дел од оние кои умешно балансираат меѓу работата и личниот живот.
Датум: 08 апр 2015
, Автор:

Тест од 9 прашања чии одговори ќе ве „соблечат“ до срж

Овој интересен тест на личноста ја открива вашата суштина, ставајќи ве во замислени, но многу важни животни ситуации.

Како да бидете човек од акција?

„Многу одамна дојдов до сознание дека луѓето кои постигнуваат успех ретко седат со скрстени раце и дозволуваат нештата да им се случат. Тие одат и им се случуваат на нештата.“ - Леонардо да Винчи
Датум: 12 фев 2015
, Автор:

18 знаци дека сте во врска со потенцијалната сопруга

Ова се знаците кои покажуваат дека сте во врска со девојката која треба да ви биде сопруга.
Датум: 05 јан 2015
, Автор:

Вистинска приказна: Човекот со виолината

Оваа приказна е според вистинска случка. Одвојте време да ја прочитате...
Датум: 28 сеп 2014
, Автор:

Тибетски тест на личноста: Пред да го решите замислете желба

Се работи за забавен прашалник кој ќе ви открие каква личност сте и кои ви се приоритетите во животот иако можеби не мислите дека е така. Пред да почнете да го решавате, треба да замислите конкретна желба.
Датум: 15 сеп 2014
, Автор: