Закиселени печени компирчиња

Интензивен, но специфично интересен вкус
Датум: 15 сеп 2014
, Автор:

Животната приказна на Ник Вујичиќ ќе ви го промени животот за 5 минути

Без медицински причини и покрај тоа што неговата мајка немала никакви компликации во бременоста, Ник е роден со т.н. тетра-амелија синдром – односно без раце и без нозе.
Датум: 15 сеп 2014
, Автор:

Тибетски тест на личноста: Пред да го решите замислете желба

Се работи за забавен прашалник кој ќе ви открие каква личност сте и кои ви се приоритетите во животот иако можеби не мислите дека е така. Пред да почнете да го решавате, треба да замислите конкретна желба.
Датум: 15 сеп 2014
, Автор:

20 проблеми кои само перфекционистите можат да ги разберат

Перфекционисти, обединете се, овие проблеми само мал круг на луѓе ги разбираат!
Датум: 15 сеп 2014
, Автор:

Чоколадно смуди за појадок

Можете ли да замислите подобар начин за почеток на денот?

10 цитати за кафето кои ќе ви помогнат полесно да го преживеете понеделников

За многумина кафето е инспирација, за многумина нема инспирација додека нема кафе, но зависни или не од утринската магична напивка, на сите ни е најтешко кога алармот ќе ни заѕвони во понеделник наутро.
Датум: 15 сеп 2014
, Автор:

Каков е вашиот однос со клиентите?

Градењето добар однос со клиентите давајќи им професионална услуга е од најголема важност за секој бизнис. Може да се прават реклами и промоции, но ако не ги услужиме добро и да ги натераме да се вратат повторно...
Датум: 15 сеп 2014
, Автор:

Зошто ферментираната храна е добра за намалување на тежината, подобрување на расположението и освежување на кожата?

Ново неверојатно истражување ја открило важноста на микробиомот, бактерија која во големо количество живее во нашите тела.