познати личности | Кафе пауза - Part 2

Ретки фотографии од познатите личности од 50-тите и 60-тите во Венеција

Овие фотографии потекнуваат од една од најголемите фотографски архиви во Европа – студиото Cameraphoto во Венеција.

Како изгледаат познатите ѕвезди на насловните страници, а како во реалниот живот?

Иако сè повеќе и повеќе списанија се обидуваат да го намалат обработувањето на фотографиите, тоа сепак постои.

15 фотографии од славни личности кои се речиси непрепознатливи

Погледнете како изгледале некои од најпознатите личности кога не биле толку популарни.

Како би изгледале денес некои од најпознатите музички ѕвезди ако сè уште беа живи?

Сигурно имате слушнато за Клубот 27, трагична листа од познати луѓе кои починале на таа возраст.

Ќе погодите ли која познатата ѕвезда се крие зад секоја од овие бебешки фотографии?

Некои од нив навистина си личат со нивната возрасна верзија, додека други се непрепознатливи. Ќе успеете да погодите кој е кој?

На кого му стои подобро? 18 фотографии на кои познатите ѕвезди носат идентична облека

Погледнете ги познатите ѕвезди и ќе забележите дека ниедна од нив, не изгледа исто како другата и иденитчната облека воопшто не го нарушува нивниот индивидуален стил и оригиналност.

Најчудните барања во тестаментите на познатите личности

Кај многу познати личности во овој документ биле вклучени и неколку необични барања.

Најинтересните автограми на познатите личности

Овде се собрани некои од најинтересните и најпознатите автограми на славните личности. Некои дури успеале да создадат и мал цртеж со нивниот автограм.

7 познати личности кои јавно прозбореле за нивните ментални нарушувања

Понекогаш е навистина тешко да си признаете дека имате проблеми, особено ако не се очигледни.

9 парови кои докажуваат дека богатите мажи не одбираат само топ модели

Постои стереотип дека сопругите на богатите и успешни мажи не прават ништо освен што одат во салони за убавина...

10 познати личности кои успеале да влезат во Гинисовата книга на рекорди

Гинисовата книга на рекорди секоја година одобрува околу 6.000 рекорди од 50.000 аплицирања. Па не е ни чудо што некои од овие рекорди ги држат познати луѓе.

Познати личности vs. Инста ѕвезди: Кој го сочинува македонското ѕвездено небо?

Дали бројот на следбеници на Инстаграм може некому да му даде статус на ѕвезда?