однос | Кафе пауза - Part 3

7 предности на пријателствата со спротивниот пол

Машко-женските пријателства се возможни и со себе носат неколку предности кои помагаат во секојдневните ситуации со кои се соочуваме.

Моќни цитати коишто ја прикажуваат нераскинливата врска помеѓу таткото и ќерката

Таткото игра значајна улога во психолошкиот развој на неговата ќерка уште од моментот на нејзиното раѓање.
Датум: 07 сеп 2015
, Автор:

Што вели односот со мајка му за неговиот карактер?

Обрнете внимание на овие детали, бидејќи тие можат да ви бидат од голема корист при одлуката дали има смисла да останете покрај него.

13-те најлуди и најнезамисливи сексуални повреди на сите времиња

Момци и девојки, не се обидувајте ова да го правите дома!

Вистини со кои ќе се соочите доколку сте вљубени во „мамино синче“

Неговиот однос со мајка му кажува многу и за иднината на вашата врска.
Датум: 25 фев 2015

5 работи кои должината на машките прсти ги открива за нив

Односот помеѓу должината на вториот и четвртиот прст на раката на мажите се поврзува со мноштво физички и лични карактеристики.
Датум: 24 фев 2015
, Автор:

Психолошки тест: Емоционална интелигенција

За да откриете нешто повеќе за вашата емоционална интелигенција, земете лист и пенкало и одговорете на секое од следниве тврдења...

Мајките и ќерките се најдобри пријателки. Еве зошто…

Вие не сте само роднински поврзани, вас ве поврзуваат интуицијата, искуствата, начинот на размислување. Колку пати вашата мајка ви се нашла, ви помогнала? Можеби не знаете, но и таа некогаш се потпира на вашата помош.
Датум: 25 ное 2014

Каков е вашиот однос со клиентите?

Градењето добар однос со клиентите давајќи им професионална услуга е од најголема важност за секој бизнис. Може да се прават реклами и промоции, но ако не ги услужиме добро и да ги натераме да се вратат повторно...
Датум: 15 сеп 2014
, Автор:

Зошто сме пофини со странци отколку со луѓето кои ги сакаме?

Дали некогаш сте се нашле во ситуација кога за една иста работа, со странец се однесувате пофино отколку со некој член од вашето семејство?

Како да се надмине вечниот проблем во односот помеѓу менаџерите и вработените?

„Како и секогаш, у 5 за 12 ми рекоа да го средам документот“, „е стварно не можам да работам под притисок“, „цела работа ја направив тип-топ и едно фала не може да каже!“, „значи што и да направам пак сум у грешка“...
Датум: 29 јул 2014
, Автор: