03 август 2014 | Кафе пауза

Овошна пица за десерт

Слатка и освежителна варијанта на добро познатиот рецепт

Зошто сме пофини со странци отколку со луѓето кои ги сакаме?

Дали некогаш сте се нашле во ситуација кога за една иста работа, со странец се однесувате пофино отколку со некој член од вашето семејство?

Вистината за кучињата со педигре која воопшто нема да ви се допадне

Луѓето сакале нивните домашни миленичиња да бидат поубави, поатлетски и повеќе да одговараат на нивните „стандарди за расите“ и затоа секое куче го пареле само со она од неговиот „вид“, дури и ако тоа подразбирало парење со своето семејство.

7 неверојатни придобивки од оптимизмот во животот

Доколку сакате да преминете на позитивната страна, тогаш треба да започнете со ширење на љубов, инспирација и среќа во и надвор од вашиот живот. Она што најмногу би можело да ви помогне е оптимизмот.

Најубавото утринско будење што секој би го посакал

Доколку до сега имавте навика да се жалите дека никој не ви носи кафе во кревет, овој, на некој начин романтичен апарат, ќе ви ги исполни желбите.
Датум: 03 авг 2014
, Автор: