Апстрактните линии се новиот тренд во светот на тетоважите

Одлична идеја за сите оние кои се вљубени во минималзмот!

Што можат да ви откријат линиите на малиот прст за вашиот карактер?

Трите линии на малиот прст можат да ви помогнат да дознаете сѐ за себе, но и за другите...

Дознајте што откриваат линиите на рачниот зглоб за вашата иднина

Повеќето луѓе слушнале за читањето од дланка, но малкумина знаат за читањето на линиите кои се наоѓаат рачниот зглоб, односно „алката“ која се наоѓа на дното од дланката.

Дознајте за што служат линиите на вашите дланки

Линиите на дланките не служат само за предвидување на иднината.

Погледнете во вашата дланка: Што ви вели оваа линија за среќата во љубовта?

Лакот може да биде затворен, така што да изгледа како круг, но може и да биде составен од повеќе лакови.

Во секоја брчка ни е запишана судбината: Дознајте што откриваат вашите?

Ако сте премногу загрижени, под стрес или исхраната не ви е балансирана, сето тоа може да се види на вашето лице. Погледнете што зборуваат брчките за вас.
Датум: 17 мај 2015
, Автор:

Погледнете ги линиите на вашите дланки и откријте каков брак ве очекува

Фокусирајте се на делот од дланката кој е под малиот прст и откријте на колку години ќе стапите во брак, дали ќе бидете среќни во вашата врска како и дали можеби нешто прекрасно ве очекува во брзо време...

Фантастични тридимензионални цртежи кои скокаат надвор од листот на тетратката

15-годишниот артист Жуо Карвајо, попознат како J Desenhos се занимава со една навидум едноставна, но всушност многу интересна уметност.
Датум: 13 ное 2014
, Автор:

3Д гифови кои изгледаат како да излегуваат надвор од екранот

Во последно време на интернет кружат нови видови анимирани гифови со реалистичен 3Д ефект.
Датум: 17 феб 2014
, Автор:

Оптички илузии кои ќе ви го поматат умот

Талентираните Бломерс и Шум изработиле откачени оптички илузии, кои ќе ве нетераат да помислите дека халуцинирате. :)
Датум: 03 окт 2012
, Автор:

Заоблена перспектива

Фотографот Матијас Хакер прави „свиени“ фотографии. Еве неколку делови од Земјината топка прикажани со нивните најубави криви линии...

Како треба да се облекуваат полните мажи?

Целта е да изгледате послабо или пак, во најмала рака да не носите нешто што премногу ги потенцира вашите килограми.