15 мај 2017 | Кафе пауза

Дознајте што откриваат линиите на рачниот зглоб за вашата иднина

Повеќето луѓе слушнале за читањето од дланка, но малкумина знаат за читањето на линиите кои се наоѓаат рачниот зглоб, односно „алката“ која се наоѓа на дното од дланката.

6 нешта за кои жените неправедно ги обвинуваат мажите

Мажите стануваат сѐ посвесни за работите кои ги омаловажуваат жените, па затоа се трудат секогаш да се однесуваат примерно што доведува до тоа да ја преземаат вината за нешта за кои не се виновни.

10 прекрасни филмови на кои плачат и мажите

Дури и мажите можат да пуштат некоја солза додека гледаат некој филм.

12 астро парови кои имаат најкомплицирани љубовни врски

Понекогаш срцето одбива да го послуша разумот и покрај тоа што на сите им е јасно дека врската нема да трае.

3 начини да го потиснете адреналинот и да останете смирени

Адреналинот е хормон кој предизвикува страв, забрзано чукање на срцето и слично кога личноста е под стрес.

3 начини на кои сѐ уште можете да ја направите оваа година најдобра досега!

Секој од нас сака да ја направи тековната година подобра од претходната. Но што ако ја направите оваа година подобра и од наредната?

Што треба да знаете пред да почнете да се гледате со независна жена?

Ако сте со независна девојка, тогаш дефинитивно таа не е како другите со кои досега сте биле.

Единствената караница што сите парови ја имаат пред да се венчаат

Овој проблем е обично прикриен, бидејќи партнерите го негираат и го припишуваат на стресот предизвикан од планирањето на венчавката.

5 бизарни животни цели кои ќе ви помогнат да имате подобар живот

Можеби регуларните цели ви станале досадни. Можеби идеалната телесна тежина не ве мотивира како порано.

Остеопороза – што сѐ можете да направите за да ја спречите?

Коските се еден од најважните органи во човечкиот организам и потребна им е посебна нега, за да останат здрави и долговечни.
12