24 октомври 2017 | Кафе пауза

Мајка го исмева брат ѝ со тоа што го фотографира нејзиното бебе како ги имитира неговите пози

Погледнете ги позите на моделот и имитациите на бебето, па потоа одлучете кој е подобар во својата работа.

14-те најлоши интервјуа за работа

Сигурно сакате вашето интервју за работа да помине совршено. Внимавате како ќе изгледате и внимателно размислувате пред да кажете нешто. Но, понекогаш работите не одат по план...

Џентлменството изумира, затоа што девојките го убиваат

Џентлменството не е мртво, освен ако вие не го убивате.

Дознајте што открива местото на вашата тетоважа за вашиот карактер

Местото на тетоважата може да ви открие многу интересни работи за вашиот карактер, па затоа треба внимателно да одлучите каде ќе се тетовирате.

5 медицински состојби кои можат да предизвикаат анксиозност

Секој е под стрес одвреме-навреме, но сериозната анксиозност е нарушување кое се појавува само кај некои луѓе. Многу често таа е резултат од хемиска и хормонална нерамнотежа во мозокот. Поради ова, нејзината природа не е целосно разбрана.

Лажење, манипулации и претерана контрола: 10 знаци дека си имате работа со злобна личност!

Злобните личности се појавуваат насекаде во опкружувањето, дури и таму каде што најмалку се очекува.

Стрес или депресија? Дознајте ја разликата

Поимите стрес и депресија многу често се користат како да имаат исто значење. Иако симптомите се слични, и едното често може да води до појава на другото, стресот и депресијата се две различни состојби.

Откријте ги вашите потсвесни желби и стравови со помош на овој забавен психолошки тест

Станува збор за едноставен тест за чие решавање ќе ви треба само вашата фантазија.

10 изуми кои засекогаш ги променија нашите животи

Сè започнало кога некој од нашите предци им нашол примена на стаповите. Потоа било измислено тркалото, печатарството, парниот мотор, струјата, а денес пак живееме во дигитален свет.

Минијатурна покуќнина за мачки од Јапонија

Неодамна ИКЕА направи колекција од покуќнина за мачки, но нивната конкуренција од Јапонија не остана зад нив.

Видео хороскоп: Вагата во кратки црти

Погледнете ги најкарактеристичните работи за хороскопскиот знак Вага во видео верзија.
Датум: 24 окт 2017
, Автор:
12