10 ликови од филмовите и сериите кои не можат да ги си ги дозволат нивните домови

Многу ликови од сериите и филмовите имаат домови и облека кои сигурно не би можеле да си ги дозволат во реалниот живот.

Како би изгледале некои од најпознатите ликови од стриповите и анимираните филмови кога ќе остарат?

Руската артистка Лесја Гусева ни помага да го замислиме ова сценарио.

Секој лик од Вини Пу претставува ментална болест

Додека сте биле мали, веројатно овие приказни ви изгледале случајни и спонтани. Но, знаевте ли дека секој лик претставува различно ментално нарушување?

12 познати ликови од филмовите и сериите чии лица останаа скриени

Секој од нас ги знае овие ликови, но нивното лице до денес останува мистерија. На сите сме им го слушнале гласот, но никогаш не сме ги виделе.

Како би изгледале најзлобните негативци од Дизни цртаните во реалниот живот?

Ваатаинен на морничаво реалистичен начин ги прикажал Круела Де Вил, Капетан Кука, Урсула и многу други ликови кои ги обожаваме и покрај нивната темна страна.

Холивудски актерки кои ја жртвувале нивната убавина за незаборавни филмски улоги

Ја скратуваат прекрасната коса, се здебелуваат, „остаруваат“ и прават многу други екстремни промени.

Зошто добрата книга е најефикасниот лек за скршено срце?

Посветените љубители на книги знаат дека ништо не може да им го излечи скршеното срце онака како што тоа може да го направи добрата приказна.

Креативна девојка се трансформира во принцезите од Дизни

Фантастични трансформации кои покажуваат како би изгледале ликовите од Дизни во реалниот живот.

Кој херој од литературните дела сте според хороскопскиот знак?

Започнувајќи од класиците, па сè до модерната литература, откријте кој лик од најпознатите книги најмногу одговара на вашиот карактер.

12 најубави љубовни приказни кои нѐ „приклештија“ за ТВ екраните

Иако љубовта од ТВ екраните можеби не е вистинска, сепак од неа можеме многу да научиме за љубовта и врските.

23 маки кои ги сфаќаат само љубителите на книги

Длабоко навлезени во книжевниот свет, љубителите на книгите се соочуваат со тешки маки.