21 јануари 2016 | Кафе пауза

Магични ноќни фотографии од Токио

Секој што бил во Токио знае дека градот најдобро се доживува во текот на ноќта и овие прекрасни фотографии го покажуваат токму тоа.
Датум: 21 јан 2016

10-те најдобро облечени спортисти во светот

Иако спортот е она во кое се најдобри, овие професионалци инспирираат и во светот на модата.
Датум: 21 јан 2016

8-те најснежни градови во светот

Зимата не е зима ако нема снег, зарем не?

И совршените луѓе кријат тајни: Што се крие зад нивната идеална маска?

Го знаете оној тип „совршени“ луѓе кои одлично готват, имаат работа од соништата, прекрасно семејство и кои секогаш се дотерани и среќни? Епа тие луѓе можеби и не се така идеални како што ви изгледа вам.
Датум: 21 јан 2016

6-те најдобри бои за маникир во 2016 година

Убавите и уредни нокти отсекогаш биле пример за целосен и совршен изглед на секоја дама, бидејќи токму негата на ноктите може многу да открие за навиките на една жена.

Најголемите негативци од филмовите и телевизиските серии

Најдобрите лоши момци од филмската индустрија. Од сериски убијци до најголеми фанови на некој писател, или психопати кои сакаат да владеат со светот преку мрачните сили, ова се најлошите (или може да се каже најдобрите) негативци кои сакаме да ги мразиме.
Датум: 21 јан 2016

Водолии: Оригинални и секогаш искрени

Дел од нивната привлечност лежи токму во нивната неодлучност.

ТВ серија: Ловци на сенки: Смртните Инструменти (Shadowhunters: The Mortal Instruments)

ТВ адаптација на „Хрониките на ловците на сенки“, серија книги напишани од Касандра Клер

Веднаш заборавете ги: Работни пропусти кои не смеете да ги правите во 2016-та година

Немојте да ја ризикувате својата кариера поради обични глупости.
12