Мајка и син си го промениле полот и станале татко и ќерка

Погледнете го и следново трогателно видео за да го видите односот помеѓу мајката и синот кои станале трансродни личности и сега гордо се претставуваат како татко и ќерка...

4 скриени особини кои сите добри момци ги бараат кај девојките

Постојат одредени квалитети кои сите добри момци ги бараат кај своите партнерки и кои не сакаат да ги откријат.

5 знаци дека минувате низ криза на идентитетот

Ви се случува да се погледнете во огледало и да се запрашате која е личноста којашто гледа во вас? Вашиот вистински идентитет е она што вие всушност сте, без етикети.
Датум: 02 окт 2015
, Автор:

Книга: „Сенки од еднорог“ – Ракел Мартинес

Книга која ве повикува да се доближите до себеси и да се вивнете без да ги одвоите нозете од земјата...

Рејланд, девојчето кое на 5 години постана момче

Кога во 2007 година, Џек и Хилари Витингтон дознале дека ќе имаат ќерка, ни најмалку не очекувале дека за неколку години истото дете ќе стане нивни син.
Датум: 30 мај 2014
, Автор:

ТВ серија: Црно сираче (Orphan Black)

Кога излезот од проблемите е влез во нов свет каде има многу такви како тебе
Датум: 16 јул 2013
, Автор:

Колку е лесно да се клонира вашето лице?

Артистката Хедер Дуи Хагборг ја приближила уметноста до науката со нејзиниот проект, во кој пресоздава човечки лица од ДНК што ја наоѓа на предмети фрлени на улиците...

Сè што не научивме досега…

Некои работи и понатаму забораваме да ги правиме иако знаеме дека ќе направат да се чувствуваме подобро. Овој пат, да не дозволиме да ни се лизнат низ прсти...
Датум: 31 дек 2012
, Автор:

Совети за одржување на долгите врски

Нормално е во долгите врски да има периоди кога ви се чини дека онаа првичната магија веќе ја нема. Но, тоа што сте долго време во врска не значи дека повеќе не чувствувате, туку напротив, вашите чувства еволуирале...
Датум: 08 ное 2012
, Автор:

Што се случува со култните британски црвени говорници?

Надалеку препознатливите црвени телефонски говорници кои можат да се сретнат само во Велика Британија пополека почнуваат да исчезнуваат...

1 љубовен пар во 9 различни варијанти

Со различна облека, шминка и бујна креативност, шпанските љубовни партнери создале серија фотографии во кои тие го менуваат својот изглед во 9 сосема различни стилови.

Двојничка (Ringer)

ТВ серија за прикривање на криминалот со нов, користејќи ја физичката идентичност како бесплатна карта за впуштање во туѓ живот и напуштање на проблемите од својот поранешен...
Датум: 15 мар 2012
, Автор:
12