31 декември 2012 | Кафе пауза

Мајмуни уживаат во топла бања

Јапонските макаки мајмуни секоја зима се спуштаат од стрмните карпести планини и доаѓаат во оваа бања на отворено за да ги поминат зимските денови во многу поудобен амбиент.

Сè што не научивме досега…

Некои работи и понатаму забораваме да ги правиме иако знаеме дека ќе направат да се чувствуваме подобро. Овој пат, да не дозволиме да ни се лизнат низ прсти...
Датум: 31 дек 2012
, Автор:

Секси Дедо Мразовци и Баба Мразици

За да ја претворите романсата во жешка страст, можете да го изненадите партнерот во спалната соба, со долна облека дизајнирана во духот на празниците. :)