Како би изгледал нашиот секојдневен живот со облека од високата мода?

Која прилика би била соодветна за носење гламурозен фустан и дали тие навистина се кроени само за ѕвездите од црвениот тепих?

Колекција од бајките – Ели Сааб есен/зима 2014

Овие фустани од високата мода се остварување на соништата за многу жени и идни невести кои доволно е само еднаш да ги погледнат за да се заљубат во нив.

Валентино – Колекција „Haute Couture“ пролет/лето 2014

Погледнете како оваа колекција изгледаше на модната писта во Париз.

Зухаир Мурад – Колекција „Haute Couture“ пролет 2014

„Не се сеќавам на ниту еден ден во мојот живот кога не сум држел молив во мојата рака.“ - Зухаир Мурад

Ели Сааб – Колекција „Haute Couture“ пролет/лето 2013

Ели Сааб повторно нè изненадува со одлична нова колекција за висока мода.
12