02 февруари 2015 | Кафе пауза

5 знаци со кои девојките им откриваат на момците дека сакаат само забава

Некои момци немаат способност да ја забележат новата фризура на девојката со која излегуваат, но повеќето знаат да ги прочитаат знаците кои им кажуваат дали таа е заинтересирана.
Датум: 02 фев 2015
, Автор:

Боксерки или гаќи? Што открива неговата долна облека за него?

Духовита анализа на мажите во зависност од тоа дали носат класични или тесни боксерки, обични гаќи, танги или пак „забораваат“ да облечат долна облека...
Датум: 02 фев 2015
, Автор:

Направете здрав чипс со зачини за 5 минути во микробранова

Не мора да се откажете од чипсот, бидејќи благодарение на овој видео совет лесно и брзо можете да го подготвите сами и да бидете сигурни дека ќе добиете здрав производ, и тоа зачинет по ваш вкус.
Датум: 02 фев 2015
, Автор:

Топло какао со ѓумбир и портокал

Какао со силно зачинет вкус...

Дали знаете да критикувате? А да примите пофалба?

Знаеме да критикуваме, но кога нè критикуваат, тогаш не ни е драго.
Датум: 02 фев 2015
, Автор:

Не треба да сте горди на себе ако сте постојано зафатени

Помеѓу нас владее мит дек постојаната зафатеност е одлика на човек кој е продуктивен во сите сфери во животот и поради тоа е предмет на воодушевување.

Зошто треба да ве радува ако имате немирни деца?

Тие всушност имаат квалитети поради кои заслужуваат почит и треба да ве радуваат како родители.

Дали би требало да слушате музика додека имате секс?

Ова е едно од оние прашања кои постојат одамна, но на кое досега не можело да се даде соодветен одговор кој е поддржан со факти.
12