артисти | Кафе пауза

Овие луѓе сакале да ги скријат нивните лузни и белези, па побарале помош од тату артистите

Голем број луѓе имаат лузни или вродени белези коишто влијаат директно на нивната самодоверба.

Артисти кои се во музичката индустрија подолго отколку што мислите

Многу од познатите музичари не почнале како успешни соло изведувачи.

Артисти им даваат нов живот на детските цртежи со чудовишта со цел да ја поттикнат креативноста

„Нашата визија е да им помогнеме на децата да ја препознаат моќта на нивната имагинација и да ги поттикнеме да го следат својот креативен потенцијал“

13 поинакви начини на кои артистите ја покажуваат својата љубов

Артистите се уникатни, чувствителни и имаат неверојатна способност да ја прочитаат секоја ваша потреба.

Улиците како уметничко платно на Фестивалот за уметност со креда

Ако сте мислеле дека кредата не може да биде алатка за креирање на големи уметнички дела, вашето мислење потполно ќе се смени откако ќе ги погледнете овие фотографии.

Скали заради кои ќе ви биде мило што нема лифт

Паметни креации кои можеби не би можеле да ги забележите качувајќи се скала по скала, но ако ги видите од вистинската перспектива, ќе откриете огромни воодушевувачки уметнички дела.
Датум: 25 јун 2014
, Автор:

Како да го изградите музичкиот вкус?

Музиката е насекаде околу нас. Слушаме музика додека пешачиме, работиме, одмораме. Но, ако одговорот на прашањето каква музика слушате е „од сè по малку“, тогаш време е да почнете внимателно да го градите музичкиот вкус.

Познати уметнички слики како фотографии

Денеска ви претставуваме еден интересен фотографски проект, наречен „Преработки“, во кој различни веб-артисти ги преработуваат култните уметнички слики во фотографии.

Шармантна колиба изградена за 500 долари со стари прозорци

Издигнатата куќа има креативна фасада со прозорци во различни големини, која му дава артистички стил, кој е истовремено модерен и рурален.

Најголемиот леден хотел во светот

Погледнете ги овие фотографии кои покажуваат дел од дизајните и креациите на артисти од целиот свет за неверојатниот леден хотел...

Огледала со необичен дизајн

Ви треба идеја за освежување на вашиот простор? Можеби сè што треба да направите за да внесете малку креативност се огледала со интересен дизајн.
Датум: 13 мар 2012
, Автор:

Прославата за денот на независноста на Северна Кореја низ фотографии

„Игри на масата“ се дисциплинирани, строги и максимално прецизно одиграни точки од гимнастичарки...
12