авантура | Кафе пауза - Part 4

Запознајте го 37-годишниот Норвежанец кој ги посетил сите 198 држави во светот

Норвежанецот Гунар Гарфорс дефинитивно спаѓа во групата исклучителни луѓе. Тој има 37 години и веќе ги посетил сите 198 држави во светот.

Филм: Бетмен против Супермен: Зора на правдата (Batman v Superman: Dawn of Justice)

Најголемите херои на планетата и пошироко застануваат на двете спротивни страни на фронтот во битката за опстанокот на човештвото.

Филм: Падот на Лондон (London Has Fallen)

Лондон станува најопасното место на светот кога Мајк Бенинг открива терористички заговор за убиството на сите светски лидери.

Филм: Предана (Allegiant)

Трис конечно излегува од ѕидовите на Чикаго со цел да открие дали постои нешто зад нив

Филм: Зоотропола (Zootopia)

Зајче полицаец ќе мора да работи со лисица измамник со цел да откријат голем заговор

6 причини зошто е време да почнете да се гледате со помлади момци

Џенифер Лопез, Шакира, Мадона... Што имаат заедничко сите овие жени, освен тоа што се богати, славни и неверојатни?

ТВ серија: Колонија (Colony)

Едно семејство е соочено со тешки одлуки во обид да останат заедно и да ја преживеат инвазијата

Филм: Повратник (The Revenant)

Епската авантура на еден истражувач, желбата да се преживее и мотивацијата да се издржи, која ниедно друго чувство не ја буди онака како што ја буди одмаздата.

Најстрашните нешта кои луѓето ги прават од забава

Многу луѓе веруваат дека имаат нешто херојско во себе и навистина се спремни да ги тестираат своите верувања.
Датум: 20 јан 2016

Кој хороскопски знак е најсклон кон неверство?

Понекогаш склоноста кон неверството и ноќните авантури се припишуваат на астрологијата и ѕвездите, а астролозите велат дека токму овој хороскопски знак е најсклон кон ова однесување.

10-те најдобри ТВ серии во 2015 година

Ова се најдобрите телевизиски остварувања за 2015-та година.

Филм: Војна на ѕвездите: Силата се буди (Star Wars: The Force Awakens)

Борбата помеѓу светлата и темната страна продолжува: Реј – новиот Лук Скајвокер против Кајло Рен – новиот Дарт Вејдер.