Фотографии од најинтересните распрскувања на кафе

Автор: Теодора Трповска

Сигурно досега ви се случило во кафето, чајот или млекото кои ги пиете, случајно да ви падне колаче, коцка шеќер или резанка лимон. Ако тој момент не ви значел ништо тогаш, еве што може да значи ако успеете да го замрзнете времето во вистинската секунда. Уживајте во магијата на фотоапаратот, моментите и секако, вашето утринско кафе.

Фотографии од најинтересните распрскувања на кафеФотографии од најинтересните распрскувања на кафе

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

  1. Oli Reply

    mmm fejvorit za vakvi fotografii od Makedonija mi e Vladimir Georgiev..Dokolku ne se od nego, najvekje me doblizhuva do negoviot stil …

Остави коментар