За оние со око соколово: Колку животни гледате на сликата?

На оваа слика има повеќе животни, но тие се добро камуфлирани и можат да ги забележат само оние со многу остар вид.

Тест: Дали и колку успевате да им одолеете на искушенијата?

Без разлика дали станува збор за диета, алкохол или додворување, сигурно секој од вас во одреден момент се нашол во ситуација каде што му било тешко на нешто да одолее.

Задача која го полудува интернетот: Дали вие ќе успеете да дојдете до 30?

Доколку сакате добри загатки, тогаш со сигурност ќе ви се допадне оваа која последниве неколку денови е многу популарна на социјалните мрежи.

Одберете го омилениот пејзаж и откријте нешто неверојатно за вас

Бидејќи боите имаат огромна улога во нашиот живот, пејзажот кој сте го одбрале покрај синото небо може многу да ви разоткрие за вашите скриени таленти.

Доколку одговорите точно на овие 5 прашања, вие сте генијалец!

Доколку сакате да откриете дали сте генијалец, доволно е да одговорите на овие неколку прашања.

Капучино тест: Одберете кафе и откријте нешто повеќе за вас

Одберете го она капучино кое најмногу ве привлекува и откријте нешто повеќе за вашиот карактер...

Оптичка илузија: Колку тигри можете да пронајдете на сликата?

Малкумина успеваат да се справат со оваа оптичка илузија и да ги пронајдат сите тигри кои се наоѓаат на сликата. Обидете се и вие и споделете во коментарите колку тигри гледате на неа.

Зошто на децата во Хонгконг им е толку лесно да ја решат оваа загатка?

На децата од Хонгконг им се потребни помалку од 20 секунди за да дојдат до решението. Колку ви требаат вам?
Датум: 26 мар 2015
, Автор:

Љубовен тест: Дали сте ја пронашле вашата сродна душа?

Сакате да дознаете дали личноста со која сте во врска е вашата сродна душа? Можеби резултатите од овој тест ќе успеат да ви помогнат да ја откриете вистината...

Психолошки тест: Дали сте оптимист или песимист?

Дали вашата чаша е половина полна или половина празна? Дали секое утро очекувате сонце или дожд? Дали верувате во најдобриот исход или секогаш го очекувате најлошото?

Психолошки тест: Дали сте надарени?

Овој интересен тест ќе ви покаже дали сте „шарена зебра“, односно дали на некој начин се издвојувате од останатите луѓе.

Психолошки тест: Дали сте себични во љубовта и животот?

Постапката е едноставна, пронајдете ги одговорите кои се најблиску до вашето однесување и размислување, соберете ги нивните бодови и откријте во која група припаѓате...