Тест на личноста: Што правите во недела?

Направете го краткиот тест, пронајдете се во еден од одговорите и според тоа како го поминувате овој ден од викендот погледнете на што треба да обрнете внимание во својот живот.
Датум: 10 авг 2014
, Автор:

5-минутен тест на личноста: Дали сте лав, дабар, видра или златен ретривер?

Секое животно има свои силни страни и слабости. Сакате да дознаете кое животно сте во животинскиот свет? Направете го 5-минутниот тест од д-р Гери Смоли и дознајте.
Датум: 11 јул 2014
, Автор:

Тестирајте се: Дознајте која боја е вашата аура!

Тестот се состои од 98 кратки искази. Не се обидувајте го откриете нивното скриено значење.
Датум: 29 јун 2014
, Автор:

Психотест: Кој ви носи добри вести?

Едно саботно попладне, довека се легачите низ дома, некој ви ѕвони на врата. Отворате и таму ве чека неверојатно изненадување – двајца гласници од животинскиот свет ви носат важни вести за вашата иднина.
Датум: 14 јун 2014
, Автор:

Кул забавен тест: Колку сте предвидливи?

Обидете се, и обидете се повторно, и повторно... Резултатот е фасцинантно предвидлив секој пат. Не верувате? Кликнете на видеото и уверете се сами.
Датум: 09 јун 2014
, Автор:

Тестирајте го вашиот вид: Кого гледате на сликата?

Поставете го екранот на нормална оддалеченост и погледнете во сликата. Кого гледате, Ајнштајн или Монро?
Датум: 07 јун 2014
, Автор:

Тест: Што сака вашето срце?

Какво срце имате? Кликнете на она рачно нацртано срце кое најмногу ви се допаѓа и дознајте кои си вашите вистински желби и копнежи.
Датум: 05 јун 2014
, Автор:

Тест „среќно смајли“: Она што успева да ве насмее кажува многу за вас

Изберете го смајлито кое најмногу ве „скокотка“ и дознајте што тоа кажува за вас.
Датум: 03 јун 2014
, Автор:

Пресметајте колку години всушност имате

Стареењето не може да се сопре, но дефинитивно може да се успори. Собирајте, одземајте и дознајте колку (козметички) години имате.
Датум: 30 мај 2014
, Автор:

Квиз: Дали се облекувате соодветно на годините?

Решете го тестот и откријте дали се облекувате соодветно на вашата возраст.

Тест: Изберете дрво и дознајте што тоа открива за вашиот карактер

Погледнете ги дрвцата. Изберете го она што најмногу ви се допаѓа и дознајте што овој избор открива за вас како личност.
Датум: 30 апр 2014
, Автор:

Каков е вашиот стил на креативно изразување?

Направете го овој тест на личноста - изберете ја сликата со вибрацијата која најмногу ви говори и дознајте како вие ја изразувате својата креативност.
Датум: 22 апр 2014
, Автор: