Само еден поглед на овој цртеж од 1888 ќе ви каже каква личност сте

Се работи за цртеж кој кружи повеќе од 100 години под различни имиња, но последниве денови повторно се рашири на социјалните мрежи.
Датум: 07 окт 2014
, Автор:

Тестирајте се и откријте што вашата фантазија кажува за вашата личност

Овој тест е многу забавен, а ќе открие многу за вашите пријатели, за партнерот, за животот... Замислете ситуација: Се движите низ пустина на камила и наеднаш гледате – коцка! Како таа коцка изгледа?
Датум: 26 сеп 2014
, Автор:

Тест: Дали сте интровертна или екстровертна личност?

Доколку досега сте имале некакви двоумења, со овој тест ќе може да бидете на сигурно, дали сте интровертна личност, односно повлечена и затворена во себе, или екстровертна, односно дружељубива и отворена.
Датум: 22 сеп 2014
, Автор:

Трик кој си поигрува со мозокот

Сте се запрашале ли некогаш дали вашиот мозок функционира нормално? Откријте со помош на оваа мала мозочна вежба.
Датум: 21 сеп 2014
, Автор:

Интересен кус тест на личноста: Што говори за вас начинот на кој ги поставувате рацете?

Ова не е класичен тест. Не треба да одговарате на прашања, само да направите 4 задачи и да ги запишете нивните толкувања. Ќе ви одземе една многу забавна минута од вашето време.
Датум: 18 сеп 2014
, Автор:

Тибетски тест на личноста: Пред да го решите замислете желба

Се работи за забавен прашалник кој ќе ви открие каква личност сте и кои ви се приоритетите во животот иако можеби не мислите дека е така. Пред да почнете да го решавате, треба да замислите конкретна желба.
Датум: 15 сеп 2014
, Автор:

Тест од 1 минута: Вашите прсти откриваат нешто за вашиот карактер

Иако оваа теорија е малку контроверзна, сепак некои истражувачи наоѓаат поврзаност помеѓу релацијата во должината на показалецот и домалиот прст и некои карактерни особини.
Датум: 12 сеп 2014
, Автор:

Загатка: Четворица соседи прават 4 добри дела

Четворицата пријатели Алек, Јанко, Крсте и Ристе одлучиле секој од нив да направи по едно добро дело кон некоја постара личност во соседството: г-ѓа Николова, г-ѓа Лутенкова, г-ѓа Бојковска и г. Велимир.
Датум: 05 сеп 2014
, Автор:

Загатка: 3 девојки во продавница за костими за капење

Можете ли да одредите која од нив која боја ја сака и по кој редослед го направиле изборот при купувањето?
Датум: 04 сеп 2014
, Автор:

Тест: Изберете облик и откријте за која професија сте родени

Тестот на д-р Сузан Делингер ќе ви помогне да откриете нешто повеќе за себе и за работата со која (ќе) се занимавате.
Датум: 02 сеп 2014
, Автор:

Тест: Изберете врата и откријте каков е вашиот животен пат

Изберете низ која врата сакате да поминете и дознајте што тоа зборува за вас, но и за тоа каков животен пат навистина сакате.
Датум: 26 авг 2014
, Автор:

СУПЕРТЕСТ: Која е вашата темна страна?

Секој од нас има скриена страна на личноста која доаѓа до израз во разни ситуации преку нашите постапки и однесување. Овој психолошки тест ќе ви ги открие скриените аспекти на вашата личност.
Датум: 24 авг 2014
, Автор: