Тибетски тест на личноста: Пред да го решите замислете желба

Се работи за забавен прашалник кој ќе ви открие каква личност сте и кои ви се приоритетите во животот иако можеби не мислите дека е така. Пред да почнете да го решавате, треба да замислите конкретна желба.
Датум: 15 сеп 2014
, Автор:

Тест од 1 минута: Вашите прсти откриваат нешто за вашиот карактер

Иако оваа теорија е малку контроверзна, сепак некои истражувачи наоѓаат поврзаност помеѓу релацијата во должината на показалецот и домалиот прст и некои карактерни особини.
Датум: 12 сеп 2014
, Автор:

Загатка: Четворица соседи прават 4 добри дела

Четворицата пријатели Алек, Јанко, Крсте и Ристе одлучиле секој од нив да направи по едно добро дело кон некоја постара личност во соседството: г-ѓа Николова, г-ѓа Лутенкова, г-ѓа Бојковска и г. Велимир.
Датум: 05 сеп 2014
, Автор:

Загатка: 3 девојки во продавница за костими за капење

Можете ли да одредите која од нив која боја ја сака и по кој редослед го направиле изборот при купувањето?
Датум: 04 сеп 2014
, Автор:

Тест: Изберете облик и откријте за која професија сте родени

Тестот на д-р Сузан Делингер ќе ви помогне да откриете нешто повеќе за себе и за работата со која (ќе) се занимавате.
Датум: 02 сеп 2014
, Автор:

Тест: Изберете врата и откријте каков е вашиот животен пат

Изберете низ која врата сакате да поминете и дознајте што тоа зборува за вас, но и за тоа каков животен пат навистина сакате.
Датум: 26 авг 2014
, Автор:

СУПЕРТЕСТ: Која е вашата темна страна?

Секој од нас има скриена страна на личноста која доаѓа до израз во разни ситуации преку нашите постапки и однесување. Овој психолошки тест ќе ви ги открие скриените аспекти на вашата личност.
Датум: 24 авг 2014
, Автор:

Тест: Кој ден од неделата сте вие?

Одберете го вашиот омилен ден од неделата, денот кога се чувствувате најдобро, најмоќно и најпријатно во своја кожа, и прочитајте што тоа кажува за вас како личност.
Датум: 21 авг 2014
, Автор:

Тест на личноста: Што правите во недела?

Направете го краткиот тест, пронајдете се во еден од одговорите и според тоа како го поминувате овој ден од викендот погледнете на што треба да обрнете внимание во својот живот.
Датум: 10 авг 2014
, Автор:

5-минутен тест на личноста: Дали сте лав, дабар, видра или златен ретривер?

Секое животно има свои силни страни и слабости. Сакате да дознаете кое животно сте во животинскиот свет? Направете го 5-минутниот тест од д-р Гери Смоли и дознајте.
Датум: 11 јул 2014
, Автор:

Тестирајте се: Дознајте која боја е вашата аура!

Тестот се состои од 98 кратки искази. Не се обидувајте го откриете нивното скриено значење.
Датум: 29 јун 2014
, Автор:

Психотест: Кој ви носи добри вести?

Едно саботно попладне, довека се легачите низ дома, некој ви ѕвони на врата. Отворате и таму ве чека неверојатно изненадување – двајца гласници од животинскиот свет ви носат важни вести за вашата иднина.
Датум: 14 јун 2014
, Автор: