30 декември 2017 | Кафе пауза

7 мисли што им поминуваат низ глава на девојките чија најдобра пријателка наскоро ќе се омажи

Иако сте неизмерно среќни за неа, сепак малку сте загрижени за нејзината иднина, но и за вашето пријателство.

3 емоции што мора да ги чувствувате доколку сакате вашата врска да опстане

Постојат 3 емоции што мора да бидат присутни доколку сакате да го зачувате здравиот однос со партнерот.

Прекрасна руска легенда за китењето на елката: Што симболизира ѕвездата на врвот од дрвото?

Русите имаат една легенда во која се крие главната причина за китењето на елката во руската традиција.

Вреди да го имате овој хороскопски знак покрај себе: Неговата чаша е секогаш половина полна!

Тие се отворени и уживаат во учењето и талкањето низ светот во потрага по смислата на животот.

Одберете карта и дознајте што ќе се случи во вашиот живот, а што треба веднаш да промените

Денес, ќе имате можност да дознаете нешто повеќе за вашата иднина преку овој забавен тест.