02 декември 2017 | Кафе пауза

Ако сакате да ги изнервирате луѓето, кажете им дека имаат моќ да си го сменат животот

Луѓето бурно реагираат кога ќе им се предложи идејата дека имаат моќ да си го сменат животот и тоа не е никаква случајност.

Забавен тест: Дали размислувате како маж или како жена?

Научниците тврдат дека мозокот кај 15-20% од мажите функционира како да е женски, а 10% од жените размислуваат на машки начин.

Организаторите на свадби откриваат: 3 знаци дека бракот нема да трае долго

Организаторите на свадби тврдат дека за некои парови јасно е дека ќе се разведат уште пред да се венчаат.

Можете ли да го решите овој едноставен математички проблем што го збуни Интернетот?

Збунетите ученици најчесто не ја решаваат оваа задача, а најверојатно и вие не би знаеле што да одговорите.

Домашни миленици кои без грижа на совест ги украле љубовните партнери на нивните сопственици

Погледнете ги следниве урнебесни животни кои без грижа на совест можат да ви ги украдат саканите доколку не внимавате...