Пријателски настроен часовник

Индустриските дизајнери секојдневно се обидуваат да ни го направат животот полесен за живеење преку креирање на нови, инвентивни часовници. Во денешно време, нивната магија не е само во покажување на точното време.

„Friendly Clock” е часовник креиран од рускиот дизајнер Максим Максимов. Овој часовник е посебен бидејќи го покажува вашиот дневен распоред кој се менува со изминувањето на часовите, според вашата дневна рутина. Сè што вие треба да направите е да го прилагодите часовникот според вашата дневна рутина и тој ќе ве потсетува што треба да направите во точно определеното време.Пријателски настроен часовникПријателски настроен часовникПријателски настроен часовникПријателски настроен часовникПријателски настроен часовник


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот

Поврзани содржини

  1. МД Reply

    21:00 TIME PORN

    Барем според сликата 😀

Leave a Reply to МД Cancel reply